Renux System

Cégismertető

A Renux System Kft. 2006. áprilisától kezdte meg működését. Jómagam 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az informatika különböző területein, így bátran állíthatom, hogy a vezetésem alatt álló cég is professzionális munkát végez.

Cégünk fő tevékenysége informatikai rendszerek üzemeltetése. Ez magában foglalja különféle szerverek és munkaállomások telepítését, konfigurálását, azok zavartalan működésének biztosítását, akár távolról is.
Segítünk megtervezni a hálózat felépítését, megfelelő informatikai védelmét, valamint annak kialakításában, üzemeltetésében is közreműködünk.
Szükség esetén szerver-bérleti konstrukciót is kínálunk.

A nyílt forráskódú rendszerek hívei vagyunk, ezért szerver oldalon előszeretettel használunk Linux-ot. Azért Linux-ot, mert ingyenes, jól skálázható, sokoldalú és biztonságos. Nem véletlen, hogy a világhálón használt web szerverek több mint fele Linux alapú. Hasonló mondható el a mail szerverekről is. Egyre jobban tért hódít és egyre több óriáscég is támogatja, mint pl. az IBM, a HP vagy az Oracle.

A felhalmozott tapasztalatokat az oktatásban is kamatoztatjuk számítógép kezelő és használó valamint szoftverüzemeltető tanfolyamainkkal.

Vállaljuk statikus és dinamikus weblapok (php, pl/sql) valamint kisebb ad-hoc jellegű programok elkészítését java nyelven, illetve mentési eljárásokhoz vagy más célfeladatokhoz shell szkriptek írását.Referencia munkák:
Salamon Attila
ügyvezető
© Copyright 2006-2018 Renux System
Utolsó módosítás: 2016.11.18